Zomer 2018 het blijft maar warm en extreem droog ,normaal gesproken is het winnen van voer, kijken naar buienradar en hopen op droog weer.

Deze zomer is het kijken naar buienradar en hopen op regen maar voorlopig gaat dat niet vallen. Onze schapen die in het land lopen worden bijgevoerd met kuil en hebben in elk perceel een waterbak en wat schaduw. De schapen die begin september moeten aflammeren zijn op stal gehaald om het land te sparen .Zij zijn geschoren om tijdens het laatste traject van de dracht zich prettig te voelen. Dat betekend dat zij nu niet naar buiten zouden kunnen vanwege de felle zon .

Vanaf 2de week september bent U van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze lammeren altijd een leuk uitje voor kleine kinderen.

Zondag 12 augustus staan wij op de fair bij de molen in Roderwolde.

Zondag 9 september staan wij op de Fair in Roderwolde op het sportveld.