Product Omschrijving
Lamsboutschijf Alternatief voor hele bout, +- 3 minuten per kant dichtschroeien, dan in folie wikkelen en 8 tot 10 minuten in de oven laten rusten, niet warmer dan 70 graden.
Lamslever Even laten koken in runderbouillon ca 10 minuten aflaten koelen in de bouillon in schoon koud water bewaren, dun snijden voor op brood.

Bakken met spekjes , uitjes ook ongeveer 10 minuutjes.

Lamsrack Dichtschroeien in olijfolie vervolgens in de oven die voorverwarmd is op 180 graden ca 20 minuten bij een kerntemperatuur van ca 55 graden vlees uit oven halen en laten rusten alvorens aan te snijden.
Lamsgehakt Heerlijk om een eigen hamburger mee te maken, roerbakken voor ovenschotels, kleine gehaktballetjes heeft een heerlijke zachte smaak.
Lamsshoarma Kort roerbakken is al gekruid, ca 4 minuutjes
Lamsschouder Heerlijk stoofvlees voor zowel op hoge temperatuur in oven ,maar kan ook als slow cooking produkt bereid worden.
Lamsbout Lamsbout heerlijk op de BBQ, uit de oven op lage temperatuur (slow cooking methode), of aanbraden in voorverwarmde oven van 180 graden en ongeveer een uur in laten staan.
Lamshaas Delicatesse is een stukje vlees van ca 70 gram 2 a 3 minuutjes dichtschroeien , vaak gebruikt in voorgerecht ,mooi getrancheerd
Rollade Bestaat uit vlees van de schouder, is gekruid kan in de oven, braadpan en ook op een dichte BBQ

Bereiding in braadpan rollade bruin bakken in boter, laag zetten en 60 minuten laten garen regelmatig keren.

Bereiding in oven : de oven voorverwarmen op 160 graden rollade in braadslee en 50 tot 60 minuten braden op kerntemperatuur van 75 graden vlees uit oven halen en 5 minuten laten rusten vervolgens aansnijden.

Koteletten Dichtschroeien als biefstuk bereiden, maar kan ook met de slow cooking methode U heeft dan het zachtste vlees en heerlijk smaakvol.
Lamsworst Zachtjes aan bakken en is na 15 a 20 minuutjes klaar , fijn gekruid zodat U de smaak van het lam blijft proeven.