Zaterdag 17 april in de vroege ochtend is onze bordercollie Gwynn bevallen van 9 puppy’s, 6 reutjes en 3 teefjes allemaal 3 kleur. De vader van de puppy’s staat hierboven ook op de foto (bruine bodercollie).

De eerste zeven zijn tussen 05:00 en 06:00 geboren, zonder hulp van ons. Na het hok verschoond te hebben en de hond even met rust te hebben gelaten gingen wij weer kijken. En tot onze verbazing waren er nog 2 puppys geboren…

Gwynn wist wat haar te doen stond het kleine spul werd droog gelikt en ze begonnen direct te drinken. Een zorgzame moeder die haar puppys top verzorgd.

We zijn ruim een week verder en de “kleine molletjes” groeien gestaag onvoorstelbaar dat het zo snel gaat een goed teken dat Gwynn veel melk geeft. Nu is het wachten dat de oogjes opengaan en de oortjes uitvouwen.

Kleine hondjes je kan er uren naar kijken en van genieten.

Gwynn is zelfs al weer een keer even mee naar de schapen geweest dat is haar ding even energie kwijt raken en dagelijks even met een balletjes spelen .

Wij hebben nog niet geadverteerd maar uit de schapen wereld is er al belangstelling. Mocht u ook belangstelling hebben, graag even bellen naar 06-11073344.

We houden jullie op de hoogte over de puppys en Gwynn.